salon infrumusetare salon infrumusetare vopsit balayage home decor magazin online web design promovare seo vopsit balayage amenajari piatra piatra online blat bucatarie blaturi bucatarie piatra decorativa curs puericultura curs lamaze curs puericultura scoala de fotbal magazin bijuterii amanet auto amanet auto amanet auto decoratiuni lemn classified ads piese auto albire dentara doctori germani pictura pe haine agentie turism pizzerie online lenjerii pat demolari case intretinere manichiura parfumuri arabesti detailing auto ochelari fara brate haine pentru slabit implant silicoane aparatura laser beauty nails incaltaminte dama incaltaminte dama transport mobila solist vocal firma constructii statuete buddha
Amanet auto cu creditare rapida - GO Kredit | Credit auto pe loc Amanet auto GoKredit - Promotii 2022 incepand de anul acesta

Amanet auto Bucuresti

amanet auto go kredit

Amanet auto GO Kredit 2022

Solutia pentru a-ti amaneta autoturismul consta in creditarea la amanet auto cu comisioane foarte bune.

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să iți facem o programare la sediul nostru, pentru a te credita rapid folosind doar autoturismul dvs.

Vino cu autoturismul propriu la sediul GoKredit și primești pe loc, banii de care ai nevoie!


Îți garantăm securitate absolută asupra mașinii tale în parcarea interioară din incita Romexpo, cel mai important centru expozițional din București!

Pentru beneficiarii serviciului de amanet auto Bucuresti, Go kredit ofera creditare rapida non stop pentru detinatorii de masini din:

 • Bucuresti (sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6)
 • Localitatile limitrofe Bucurestiului ( Popesti Leordeni, Otopeni, Magurele, Voluntari, Pipera, Bragadiru, Buftea, Chitila, Pantelimon)
 • Judetele limitrofe ( Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu, Alexandria, Ialomita)
amanet auto
amanet auto bucuresti

Protejați-vă investiția în mașină cu creditul auto

Atunci când ai o nevoie urgentă de bani, obținerea unui credit se poate face și apelând la amanetul nostru auto. Acest tip de finanțare cu garanție auto permite obținerea unui împrumut echivalent cu un anumit procent din valoarea mașinii. Pentru a avea acces la bani nu este nevoie să prezinți adeverințe de venit și nici documente prin care să justifici cum vei utiliza împrumutul.

Amanet Auto GoKredit

GO Kredit este o instituție financiară nebancară (IFN) cu experiență în oferirea de împrumuturi prin produse de tip amanet mașină, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. În cazul în care vrei să schimbi un contract de amanetare a autoturismului făcut la o altă societate, GO Kredit oferă refinanțare în condiții foarte avantajoase. Fiind cel mai mare amanet auto din Bucuresti cu posibilitatea ridicarii banilor pe loc. Condițiile de creditare excelente, comisioanele transparente și printre cele mai mici de pe piață, experiența echipei GO Kredit care te va ajuta în fiecare dintre etapele evaluarii și contractării creditului dorit. Iți vom asigura servicii profesionale de top și garanția obținerii banilor de care ai nevoie rapid și avantajos.

Ce primești dacă alegi să te împrumuți prin GoKredit?

La GO Kredit primești până la 75% din valoarea mașinii pe care o aduci la evaluare, în funcție de an de fabricație, echipare și aspect. Procedura se face în baza unei programări și durează foarte puțin. Vii cu autoturismul la sediul GO Kredit și primești banii de care ai nevoie pe loc, cash. Fie că ești persoană fizică sau juridică, în cazul unui amanet mașină ai nevoie doar de câteva documente și ambele chei ale mașinii. Sunt acceptate la amanet nu doar autoturisme ci și motociclete, ATV-uri, utilaje, camioane, autoutilitare, iar în cazul firmelor, în plus, flote auto, dube, autocare și alte vehicule folosite în agricultură și construcții.

Servim clienți care doresc să-și amaneteze mașinile în toată Romania

Contractul cu GO Credit se încheie pe o perioadă de 30 de zile, cu opțiune de prelungire cu încă 14 zile. Nu există costuri ascunse, doar un comision unic de amanet, transparent și recalculabil la zi. Împrumutul se poate restitui parțial sau integral, oricând pe durata celor 30 de zile. În funcție de suma propusă pentru creditare, poți negocia comisionul înainte de semnarea contractului.

Credit rapid

Ce primesti daca iti amanetezi masina?

După semnarea contractului primești banii solicitați, iar autoturismul este preluat de GO Kredit și depozitat în parcarea interioară din incinta centrului expozițional Romexpo. Una dintre cele mai importanți IFN-uri care oferă servicii de amanet auto în București îți va păstra mașina în cele mai bune și sigure condiții.

GO Kredit cu aprobare rapida

Va avea loc de parcare dedicat, agenți de pază și sisteme video de monitorizare a locației, pentru ca tu să stai liniștit. Serviciile de depozitare pe toată durata contractului sunt asigurate în mod gratuit de GO Kredit. În cazul în care ajungi în imposibilitate de plată și vrei să îl vinzi, vei avea acces oricând la autoturism cu posibili clienți. 021 893 03280786 330 3280786 330 329

Evaluare autoturism

Suna și află valoarea creditului pe care il poți împrumuta pe loc!

Negociere și contract

Poți negocia comisionul în funcție de suma propusa pentru creditare. Contractul se va semna la sediul nostru.

Încasarea creditului

După semnarea contractului veți primi bani numerar pe loc. Toată operațiunea dureaza 15 min!

Despre noi

Suntem o instituție financiară nebancară ce oferă împrumuturi cu garanție auto, fiind axați totodată pe nevoile clienților. La Amanet auto iti evaluam masina pe loc.

Experiența societății noastre se va reflecta în promptitudinea și seriozitatea cu care te vom ajuta să intrii în posesia sumei de bani de care ai nevoie. Fiind cel mai mare amanet auto, masina ta este garantia noastra. Mai multe

Pentru finanțarea persoanelor fizice, GO Kredit solicită următoarele documente, care trebuie prezentate la evaluarea acesteia:

 • Buletin (carte de identitate proprietar);
 • Procură (când îl reprezentați pe proprietar);
 • Cartea de identitate a autoturismului;
 • Procură (când îl reprezentați pe proprietar)
 • Talon (certificat de înmatriculare)
 • Ambele chei ale mașinii.

În cazul firmelor care vor să obțină finanțare pe termen scurt prin amanet mașină, în București trebuie ca reprezentanții acestor entități să se prezinte cu următoarele:

 • Buletin (carte de identitate administrator);
 • Acte societate (CUI, act constitutiv);
 • Delegație (dacă este cazul);
 • Ștampila firmei;
 • Cartea de identitate a autoturismului;
 • Talon (certificat de înmatriculare);
 • Ambele chei ale mașinii.

Păstrarea autoturismului tău în siguranță

GO Kredit asigură accesul rapid și sigur la împrumuturi, furnizând banii de care ai nevoie în cele mai avantajoase condiții, fără costuri ascunse și fără birocrație.

Post a Comment